Menu
Winkelwagen

Levering bestelling

Levering van uw bestelling.

Let op, de voorraad getoond in onze webshop is de voorraad van ons magazijn te Beuningen en niet noodzakelijkerwijs onze winkelvoorraad te Maarheeze.


Wat zijn de verzendkosten:
De verzendkosten voor een order met levering in Nederland zijn als volgt:
Orderbedrag excl. BTW tot € 99,99 > verzendkosten € 5,99 incl. BTW
Orderbedrag excl. BTW vanaf € 100,00 excl. BTW > verzendkosten € 4,99 incl. BTW

De verzendkosten voor een order met levering in België zijn als volgt:
Orderbedrag excl. BTW tot € 99,99 > verzendkosten € 7,99 incl. BTW
Orderbedrag excl. BTW vanaf € 100,00 excl. BTW > verzendkosten € 6,99 incl. BTW


Bij afhaling in onze winkel te Maarheeze vervallen de verzendkosten.
In geval van afhaling in onze winkel nemen wij contact met u op zodra uw bestelling klaar staat, in de regel duurt dit 2-3 werkdagen.


Wanneer wordt mijn bestelling geleverd:
Bestellingen die voor 13:00 uur worden besteld, worden binnen 1-2 werkdag verwerkt en aangeboden bij DHL voor verzending (mits uw bestelling is voldaan en de gehele order voorradig is).

De bezorging van de bestelling vindt elke werkdag plaats tijdens de normale kantoortijden. Indien u niet aanwezig bent tijdens de levering zal de DHL de volgende werkdag deze nogmaals aanbieden.
Indien u dan opnieuw afwezig bent zal DHL een bericht achter laten en kunt u het pakket, binnen 5 werkdagen, ophalen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt van DHL.


Op de dag van de bezorging zult u per mail een pakbon met Track & Trace nummer toegezonden krijgen waarmee u kunt zien wanneer uw bezorging zal plaatsvinden. Een zending zal maximaal 2 maal worden aangeboden.
Zendingen die niet door onze vervoerder kunnen worden aangeboden (of niet binnen 5 werkdagen worden opgehaald in het afhaalpunt van DHL) worden weer aan ons magazijn teruggezonden. Zendingen met een foutief adres (geadresseerde onbekend, foutieve adressering) kunnen in de regel niet afgeleverd worden en zullen teruggezonden worden naar ons magazijn.
Indien de zending daarna opnieuw moet worden verstuurd, zullen wij hiervoor een bijdrage van € 5,99 (NL) / € 7,99 (BE) incl. BTW in rekening brengen.

Let op!

Na het bevestigen van uw bestelling op onze website is het aanpassen van de adresgegevens niet meer mogelijk. Controleer daarom altijd of deze correct zijn!

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.