Menu
Winkelwagen

Logitech

Brand: Logitech Model: 9001
De M235, de comfortabele, betrouwbare muis met een nauwkeurigere navigatie en zachte rubberen grips.Profiteer van nauwkeurig klikken en aanwijzen, op oppervlakken die andere optische muizen niet aankunnen, terwijl u naar uw favoriete websites surft dankzij Logitech Advanced Optical Tracking.Geavance..
39,50€
Excl. BTW:32,64€
Brand: Logitech Model: 9193
Logitech Wireless Mouse.Een eenvoudige, betrouwbare muis met draadloze plug-and-play.Snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen.De batterijlevensduur van 1 jaar betekent ook minder gedoe.Werkt op 1xAA batterijen.Batterij(en) inclusiefConnector typeErgonomisch..
22,95€
Excl. BTW:18,97€
Brand: Logitech Model: 9228
Hét betaalbare en duurzame toetsenbord.Dankzij het dunne profiel, het morsbestendige ontwerp, de toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit, het voelt ook goed aan en is uiterst duurzaam.Plug-and-play USB-verb..
22,50€
Excl. BTW:18,60€
Brand: Logitech Model: 9234
Aangenaam typen, je handen zullen houden van de platte toetsen met vrijwel geruisloze aanslag, de gebruikelijke lay-outs van de toetsen en de F-toetsen en het numerieke toetsenblok in standaardformaat.Robuust en chique, het platte toetsenbord is niet alleen elegant, het is robuust en spatwaterdicht ..
38,50€
Excl. BTW:31,82€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.